Moly Dublaj Moly Altyazı
235 Görüntülenme
Kya’nın Şarkı Söylediği Yer izle
7.1 IMDB Puanı

Kya’nın Şarkı Söylediği Yer izle

(Where the Crawdads Sing)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi 3000 Pictures, Hello Sunshine
  • Film Süresi 125 dakika
Kategori
Yönetmen
Senaryo Delia Owens, Lucy Alibar
Kuzey Caroliadaki küçük bir kasaba olan Barkley Coveda bataklık kızı hakkında çılgınca söylentiler çıkar. On yaşında ailesinin terk etmesinin ardından bataklıkta yaşamayı öğrenmek zorunda kalan Kya, hakkında söylendiği gibi vahşi bir kız değildir. Onun hayatı, kendisine okuma yazma öğreten ve onu şiirle tanıştıran Tate ile tanışmasıyla sonsuza dek değişir. Ancak çok geçmeden Tate onu terk eder. Aradan geçen onca zaman sonra Kya, Tatein ölümünün baş şüphelisi olarak görülür.

Sitemiz üzerinden Kya'nın Şarkı Söylediği Yer izlerken her hangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda bizlere bildirebilirsiniz. Tüm zamanların en iyi görüntüsüne sahip FilmizleTesla.com adresi üzerinden yeni çıkan tüm filmleri izleyebilirsiniz.

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Türkçe Dublaj 1080p Full HD izleyicileri filmi izledikten sonra yorum yaparak daha önce izlememiş olan kullanıcılara fikir vermiş olur. Sinema tarihinin bir çok alanında yorum izleyiciyi etkilemektedir ve yapılan yorumlar iyi kötü fark etmeksizin değerlidir.

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer Türkçe Altyazılı, Dual ve diğer dil seçeneklerini kullanarak izleyebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filmlerin sağ alt köşesine tıklayarak dilediğiniz dilde ister altyazılı ister türkçe dublaj olarak film izleyebilirsiniz.