222 Görüntülenme
Ray Donovan: The Movie izle
6.9 IMDB Puanı

Ray Donovan: The Movie izle

(Ray Donovan)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi The Mark Gordon Company
  • Film Süresi 100 Dakika
Kategori
Yönetmen
Senaryo David Hollander, Liev Schreiber
7 sezonluk hikayesi olan Ray Donovan dizisinin filminin konusu ; On yıllardır süren bir hesaplaşma, Donovan aile mirasını tam bir çember haline getiriyor. Ray'i bugünkü haline getiren olaylar sonunda gün ışığına çıkarken Donovalılar geçmişle yüzleşmek için kendilerini Boston'a çekilirken bulurlar. Her biri, zorlu yetiştirilme biçimlerinin üstesinden gelmek için mücadele eder, ancak kader zor ölür ve yalnızca birbirlerine olan şiddetli aşkları onları savaşta tutar. 7 Sezonluk Ray Donovan dizisinin film versiyonu Jetfilmizletv.com farkıyla sizlerle!

Sitemiz üzerinden Ray Donovan: The Movie izlerken her hangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda bizlere bildirebilirsiniz. Tüm zamanların en iyi görüntüsüne sahip FilmizleTesla.com adresi üzerinden yeni çıkan tüm filmleri izleyebilirsiniz.

Ray Donovan: The Movie Türkçe Dublaj 1080p Full HD izleyicileri filmi izledikten sonra yorum yaparak daha önce izlememiş olan kullanıcılara fikir vermiş olur. Sinema tarihinin bir çok alanında yorum izleyiciyi etkilemektedir ve yapılan yorumlar iyi kötü fark etmeksizin değerlidir.

Ray Donovan: The Movie Türkçe Altyazılı, Dual ve diğer dil seçeneklerini kullanarak izleyebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filmlerin sağ alt köşesine tıklayarak dilediğiniz dilde ister altyazılı ister türkçe dublaj olarak film izleyebilirsiniz.