325 Görüntülenme
Overdose izle
6.7 IMDB Puanı

Overdose izle

(Overdose)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Gaumont
Kategori
Yönetmen
Senaryo Christophe Gavat, Olivier Marchal, Pierre Pouchairet
Toulouse Adli Polis şubesinden Yüzbaşı Sara Bellaiche, Paris Suç Tugayı'ndan Richard Cross tarafından yürütülen bir soruşturma olan iki gencin öldürülmesiyle bağlantılı hızlı bir soruşturma yürütüyor. Katili bulmak ve kanlı gidişi durdurmak için işbirliği yapmaya zorlanan Sara ve Richard, İspanya ve Fransa yollarında zamana karşı nefes nefese bir yarışa atılırlar.

Sitemiz üzerinden Overdose izlerken her hangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda bizlere bildirebilirsiniz. Tüm zamanların en iyi görüntüsüne sahip FilmizleTesla.com adresi üzerinden yeni çıkan tüm filmleri izleyebilirsiniz.

Overdose izle Türkçe Dublaj 1080p Full HD izleyicileri filmi izledikten sonra yorum yaparak daha önce izlememiş olan kullanıcılara fikir vermiş olur. Sinema tarihinin bir çok alanında yorum izleyiciyi etkilemektedir ve yapılan yorumlar iyi kötü fark etmeksizin değerlidir.

Overdose izle Türkçe Altyazılı, Dual ve diğer dil seçeneklerini kullanarak izleyebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filmlerin sağ alt köşesine tıklayarak dilediğiniz dilde ister altyazılı ister türkçe dublaj olarak film izleyebilirsiniz.