215 Görüntülenme
Amanat izle
5.9 IMDB Puanı

Amanat izle

(Amanat)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Dagger Film
  • Film Süresi 120 dakika
Kategori
Senaryo Shamil Djafarov, Rauf Kubayev, Amet Magomedov
19. yüzyılın ilk yarısında Rusya'nın askeri tarihinin dramatik olaylarının arka planında İmam Şamil Cemalutdin ve Lisa Olenina'nın oğlu aşk hikayesi. Jamalutdin tarihe "büyük bir rehine" olarak geçti ve film şu soruyu cevaplama girişimidir: büyük siyasetin veya büyük aşkın rehinesi. Aşk ve ihanet, onur ve görev, vatana hizmet ve bu kelimeye sadakat hikayesinin ortaya çıktığı Nikolaev döneminin düşüşünün tarihsel bağlamı, filmin anahtarı olacak.

Sitemiz üzerinden Amanat izlerken her hangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda bizlere bildirebilirsiniz. Tüm zamanların en iyi görüntüsüne sahip FilmizleTesla.com adresi üzerinden yeni çıkan tüm filmleri izleyebilirsiniz.

Amanat Türkçe Dublaj 1080p Full HD izleyicileri filmi izledikten sonra yorum yaparak daha önce izlememiş olan kullanıcılara fikir vermiş olur. Sinema tarihinin bir çok alanında yorum izleyiciyi etkilemektedir ve yapılan yorumlar iyi kötü fark etmeksizin değerlidir.

Amanat Türkçe Altyazılı, Dual ve diğer dil seçeneklerini kullanarak izleyebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filmlerin sağ alt köşesine tıklayarak dilediğiniz dilde ister altyazılı ister türkçe dublaj olarak film izleyebilirsiniz.