Moly Dublaj Moly Altyazı
373 Görüntülenme
Summit Fever izle
4.6 IMDB Puanı

Summit Fever izle

(Summit Fever)
  • Yapım Yılı
  • Ülke
  • Yapım Şirketi Haymarket Films, Head Gear Films, Metrol Technology
  • Film Süresi 115 dakika
Kategori
Yönetmen
Senaryo Julian Gilbey
Dünyanın en zorlu üçlü dağlarına tırmanmaya yönelik cüretkar bir rüya, ölümcül bir fırtına dağcıları zirvenin yakınında yakalayıp tüm kurtarma umutlarını kestiğinde, bir grup arkadaş için kısa sürede korkunç bir kabusa dönüşür. Kendilerine karşı yığılmış olasılıklarla, arkadaşlar gerekli her şekilde kendilerini kurtarmak için birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar.

Sitemiz üzerinden Summit Fever izlerken her hangi bir problem ile karşılaşmanız durumunda bizlere bildirebilirsiniz. Tüm zamanların en iyi görüntüsüne sahip FilmizleTesla.com adresi üzerinden yeni çıkan tüm filmleri izleyebilirsiniz.

Summit Fever izle Türkçe Dublaj 1080p Full HD izleyicileri filmi izledikten sonra yorum yaparak daha önce izlememiş olan kullanıcılara fikir vermiş olur. Sinema tarihinin bir çok alanında yorum izleyiciyi etkilemektedir ve yapılan yorumlar iyi kötü fark etmeksizin değerlidir.

Summit Fever izle Türkçe Altyazılı, Dual ve diğer dil seçeneklerini kullanarak izleyebilirsiniz. İzlemek istediğiniz filmlerin sağ alt köşesine tıklayarak dilediğiniz dilde ister altyazılı ister türkçe dublaj olarak film izleyebilirsiniz.